Wat je wil weten

Geen dag zonder opdracht

Het idee is simpel. Funle is de grootste verzameling van freelance IT-opdrachten in Nederland. Met al die opdrachten op één plek is de volgende opdracht nooit ver weg. En het maakt niet uit of je nu zelf al een enorm netwerk hebt of dat je net begonnen bent met freelancen. Met Funle wordt het makkelijker, overzichtelijker en nog leuker om te freelancen.

Maak gebruik van een Booster om je CV, profiel, intake, etc. aantrekkelijker te maken voor de volgende opdrachtgever. En zorg er op deze manier voor dat je geen dag zonder opdracht zit.

Lege bank in een woonkamer
50+Aanbieders
250+Opdrachtgevers
20K+Opdrachten p/j
In de auto met een hand op het stuur

Stuur je carrière

Er zijn veel verschillende partijen die freelance IT-opdrachten aanbieden. Elke aanbieder heeft voor- en nadelen, sommige zijn groot en hebben veel voet in de aarde, andere zijn juist klein en heel persoonlijk. Hoe maak je de keuze via wie jij aangeboden wilt worden als je geen overzicht hebt van de aanbieders?

Bij Funle tonen wij informatie over de aanbieders en bundelen ze per opdracht, zodat jij in een oogopslag ziet wat de beste keuze voor jou is. Ga je voor goedkoper, sneller, plaatsingskans groter, of gewoon omdat ze aardig zijn. Die keuze is aan jou, wij geven alleen de mogelijkheid voor die keuze.

In het kort

  • de grootste verzameling freelance IT-opdrachten van Nederland
  • assistentie door mensen met verstand van IT
  • experts in het opstellen van motivaties en spetterende CV’s
  • training en coaching om je intakes te nailen

Korting

Als Funle-lid profiteer je van leuke kortingen op trainingen en diensten van onze partners. Zo zorgen we er samen voor dat je volgende opdracht snel gevonden is.

Veelgestelde vragen