Over Funle

Funle is opgericht door IT professionals die door alle aanbieders van opdrachten de opdrachten niet meer zagen. Er zijn veel partijen die opdrachten aanbieden. Dit doen zij voor zichzelf, rechtstreekse klanten of weer voor andere partijen die opdrachten aanbieden. Ze hebben een website, portaal of ze benaderen je via LinkedIn.

“Wij verzamelen op dit moment nieuwe opdrachten bij 50+ aanbieders.”

Helaas wordt via LinkedIn vaak weinig informatie gegeven over de betreffende opdracht en voor welk bedrijf dit dan is. Het is lastig om alle websites en portalen te kennen en in de gaten te houden voor een mogelijk interessante opdracht. Natuurlijk kun je e-mails ontvangen over nieuwe opdrachten, maar die e-mail inbox is ook al snel erg onoverzichtelijk. En dan heb je nog de tender portalen waar je in veel gevallen eerst nog een DAS voor nodig hebt om toegang te krijgen.

“Wij hebben opdrachten van 300 opdrachtgevers.”

Funle is de grootste verzameling van freelance IT-opdrachten in Nederland. Wij tonen alle aanbieders die dezelfde opdracht aanbieden onder één opdracht, zodat jij gemakkelijk kunt kiezen via welke aanbieder je aangeboden wilt worden. Elke aanbieder heeft namelijk zo zijn voordelen: goedkoper, sneller, plaatsingskans groter, of gewoon aardig.

“Wij leveren Boosters om jouw slagingskans te vergroten.”

Wij zorgen ervoor dat elke freelance IT professional op een eerlijke, overzichtelijke en onafhankelijke manier de juiste keuze kan maken. Zo weet je zeker dat er geen enkele opdracht aan jou voorbij gaat en door middel van onze Boosters zorgen wij ervoor dat jij geen dag zonder opdracht zit.

Meld je gratis aan

Meld je aan en krijg toegang tot de grootste verzameling freelance IT-opdrachten in Nederland. Met Funle zit je geen dag zonder opdracht!