Credits

Lid worden van Funle is gratis. Als lid profiteer je van alle voordelen, zoals het zoeken naar opdrachten in de grootste verzameling IT-opdrachten van Nederland, kortingen op trainingen en nog veel meer.

Heb je een geweldige opdracht gevonden op Funle? Voor 1 credit unlock je de opdracht en reageer je direct bij de aanbieders van jouw keuze. Credits zijn de makkelijkste manier om snel en goedkoop de beste opdracht te scoren.

Je wilt Funle eerst even uitproberen? Geen probleem, want je krijgt 3 credits gratis bij aanmelding.*

Zijn je credits op? Dan kun je kiezen uit betalen-naar-gebruik of een abonnement. Kies voor betalen-naar-gebruik en je koopt credits los of in bundels op het moment dat jij ze nodig hebt. Wil je meer gemak, kies dan voor een abonnement en we storten automatisch iedere maand credits op je account. Niet genoeg? Dan koop je makkelijk en voor dezelfde voordelige prijs een paar extra credits erbij.

Unlocken van opdrachten is niet het enige dat je met credits kunt doen. Wist je dat je Funle Boosters ook afrekent met credits? En dat je credits kunt verdienen, weggeven en zelfs winnen?

Credits blijven geldig. Even geen opdracht nodig? Geen probleem, je credits zijn er voor je zodra je ze nodig hebt.

* Account aangemaakt voor 1 december 2023? Je hebt een credit gekregen voor iedere niet geopende opdracht, maximaal 3.

Veelgestelde vragen