technisch verantwoordelijke
Ministerie van DefensieDen Helder

Ministerie van Defensie De sectie Data Center Services (DCS) maakt onderdeel uit van de afdeling GIT&Infra. De primaire doelstelling van GIT & Infra is het exploiteren van de Defensie Infrastructuur en hierop ICT Services te verzorgen, op een zodanige wijze dat effectief tegemoet gekomen kan worden aan de wensen en eisen van de klant en dat de invulling daarvan op een zo efficiënt mogelijke wijze plaatsvindt. De functie kent de volgende taken: Stelt de technische inrichtings- en instandhoudingskaders op voor de bouwsteen Adviseert, ondersteunt en rapporteert over de technische aspecten van de bouwsteen Stelt technische impact analyses op Ontwikkelt indien nodig bouwstenen en/of componenten op basis van een generiek of specifiek ontwerp binnen de ICT-architecturen en -infrastructuren Ondersteund zowel technisch als operationeel de implementatie van nieuwe of verbeterde technieken ten behoeve van de moderne cloud native dienstverlening. Coacht de Senior Ontwerper(s) binnen de Productieclusters. We zoeken een techneut die ook op diverse managementniveau's in de Defensie organisatie kan functioneren. Vergt bepaalde zienswijze. Zicht op "hoe zet je dingen in beweging, en daarbij de conquenties daarvan kunnen overzien" . Deze communicatieskills en politieke sensitiviteit zijn bij voorkeur (wens) aantoonbaar in het CV. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de Sectie Data Center Services (DCS) van de afdeling JIVC/Generieke IT & Infra. Eisen: AD implementatie kennis binnen (grote) Enterprises - on-premise. STIG kennis (of CIS level 3). Security kennis in de breedte, zoals ook PKI/PAM (CyberArk bijv.) c.q. certificaten kennis (nut/noodzaak/gevolgen). Microsoft Tier model kennis/ervaring met opzetten/implementeren. Consequenties van het implementeren van het Tier Model kunnen overzien. Inrichting monitoring binnen (grote) enterprises met on-premise monitoring tools zoals Zabbix (SCOM). Toetsing van security gerelateerde vraagstukken in netwerksegmentatie omgevingen. Wensen: Kennis en ervaring met afhankelijkheden van AD services. De bekende aspecten als storage (bijv. NETAPP) backup (bijv. Rubrik). NTP, Firewall's (poorten), netwerkaspecten (latency/segmenteren) - consequenties kunnen overzien van de afhankelijkheden voor het borgen van de Directory Services dienst. GSMA/FGPP/delegaties (GPO tuning). Rijksoverheid BIO (relatie D/300 kennis zou mooi zijn (specifieke veiligheidsnormen defensie, STIG/CIS gerelateerd)). Momenteel wordt ARS (van OneIdentity) als tool t.b.v. delegeren rechten binnen de organisatie, toegepast. Kennis hiervan strekt tot aanbeveling. IAM (Identity en AccessMangement) ervaring. Mechanismen om de AD te vullen (bijv. middels SailPoint). Opmerking: 80/20 tot 70/30 werkverdeling als voorstel tussen AD en Monitoring

Bekijk de hele omschrijving en ontdek wat deze opdracht echt inhoudt.

Wanneer je ingelogd bent zie je hier de volledige tekst van de opdracht. Nu hebben we deze tekst hier geplaatst om het design er mooi uit te laten zien. En eigenlijk zou deze tekst ook helemaal niet zichtbaar moeten zijn als je niet aan de html of css had gezeten ;)

Nova (Funle AI)
Met de Funle AI CV Assistent weet je binnen een paar seconden of jouw CV bij deze opdracht past en geven we je tips over onderdelen die verbeterd kunnen worden.

Wanneer je ingelogd bent zie je hier de volledige tekst van de opdracht. Nu hebben we deze tekst hier geplaatst om het design er mooi uit te laten zien. En eigenlijk zou deze tekst ook helemaal niet zichtbaar moeten zijn als je niet aan de html of css had gezeten ;)


Aanbieders
Login om alle aanbieders te kunnen bekijken!
  • Aanbieder 0
    Direct
    Meer info
  • Aanbieder 1
    Direct
    Meer info

Meld je gratis aan

Meld je aan en krijg toegang tot de grootste verzameling freelance IT-opdrachten in Nederland. Met Funle zit je geen dag zonder opdracht!