Senior Informatieanalist
Ministerie van DefensieUtrecht

Analyseren en vertalen van de behoeften van de business naar bruikbare ICT-oplossingen. Verkennen van meerdere oplossingsrichtingen en adviseren hierover. Ontwerpen en analyseren van interfaces en berichtenboeken. Uitwerken van business requirements en analyses naar functionaliteiten en IT-oplossingen. Opstellen van beheer- en (beheer)documentatie voor ontwikkelteams en beheerders. Bepalen van beveiligingsniveaus en benodigde maatregelen in overleg met informatiebeveiliging, technische experts en beheerders. Actief meewerken aan de IT-realisatie van het project met een technische achtergrond. Context en Doelstelling: Werken aan een dataplatform ter ondersteuning van de Koninklijke Marechaussee bij opsporing en handhaving. Implementatie van het platform leidt tot aanpassingen in het IV-landschap. Het platform is onderdeel van een bredere transitie naar Informatie Gestuurd Optreden (IGO) bij de KMar. De roadmap “GRENADE-29” beschrijft de toekomstige stappen en doorontwikkeling van IT als wapensysteem. Cruciale focus op veiligheid en betrouwbaarheid met "security by design" en "privacy by design" tijdens elke fase van het project. Functie-eisen 5 jaar aantoonbare ervaring met het vertalen van requirements naar veilige IT oplossingen; HBO werk- en denk niveau, aantoonbaar middels een HBO-diploma of minimaal 3 jaar werkervaring in een dergelijke functie; Een goede beheersing van zowel de Nederlands als Engelse taal in woord en geschrift. Dit wordt geverifieerd in een eventueel toelichtend gesprek; 5 jaar ervaring binnen een overheidsinstelling. Wensen: 5 jaar aantoonbare ervaring m.b.t. het 'werken onder Architectuur'; 2 jaar aantoonbare werkervaring met het opstellen van Data Privacy Impact Analyses (DPIA); 2 jaar aantoonbare werkervaring als informatieanalist betrokken bij de ontwikkeling van een dataplatform en het gebruik daarvan; 2 jaar aantoonbare werkervaring als informatieanalist betrokken bij het in productie brengen van nieuwe systemen; Kennis van en drie jaar ervaring met de IT of bedrijfsprocessen binnen de Openbare Orde en Veiligheidsketen (OOV = Justitie en Veiligheid, Politie, Defensie). – Inzetten bij Defensie zijn doorgaans voor langere tijd (1 tot maximaal 4 jaar). Voor deze functie moet een B- screening worden doorlopen met een gemiddelde duur van 6-8 weken. – Bij de aanbieding van een kandidaat is het invullen van het aanbiedingsformulier verplicht. Hierbij wordt ook gevraagd om de eisen en de wensen toe te lichten + een verwijzing naar het cv te vermelden.

Bekijk de hele omschrijving en ontdek wat deze opdracht echt inhoudt.

Wanneer je ingelogd bent zie je hier de volledige tekst van de opdracht. Nu hebben we deze tekst hier geplaatst om het design er mooi uit te laten zien. En eigenlijk zou deze tekst ook helemaal niet zichtbaar moeten zijn als je niet aan de html of css had gezeten ;)

Nova (Funle AI)
Met de Funle AI CV Assistent weet je binnen een paar seconden of jouw CV bij deze opdracht past en geven we je tips over onderdelen die verbeterd kunnen worden.

Wanneer je ingelogd bent zie je hier de volledige tekst van de opdracht. Nu hebben we deze tekst hier geplaatst om het design er mooi uit te laten zien. En eigenlijk zou deze tekst ook helemaal niet zichtbaar moeten zijn als je niet aan de html of css had gezeten ;)


Aanbieders
Login om alle aanbieders te kunnen bekijken!
  • Aanbieder 0
    Direct
    Meer info
  • Aanbieder 1
    Direct
    Meer info
  • Aanbieder 2
    Direct
    Meer info

Meld je gratis aan

Meld je aan en krijg toegang tot de grootste verzameling freelance IT-opdrachten in Nederland. Met Funle zit je geen dag zonder opdracht!