Security Expert
BelastingdienstApeldoorn

Achtergrond opdracht De scope van Toegangsmanagement is Belastingdienst breed (wordt daarom aangeduid met Generiek Toegangsmanagement, GTM) en geldt voor zowel het verkrijgen van toegang door burgers, ondernemers, hun hulpverleners en medewerkers van de Belastingdienst. Drievoudige doelstelling:1. Burgers, ondernemers en hun hulpverleners krijgen met GTM toegang tot alle gekoppelde diensten (in principe moeten alle BLD diensten in de toekomst aansluiten op GTM).2. Medewerkers die hulp verlenen aan burgers en ondernemers kunnen met Toegangsmanagement in een keer de hulpvrager optimaal ondersteunen.3. Alle medewerkers van de Belastingdienst kunnen met toegangsmanagement in een keer alle applicaties gebruiken die zij nodig hebben om hun werk te doen Opdrachtbeschrijving Voor de inrichting van Generiek Toegangs Management binnen de Belastingdienst wordt de IBM oplossing "Verfiy Access" geimplementeerd. Dit is een stap voor stap proces waarbij eerst het fundament gelegd wordt waarna de verschillende portalen van de Belastingdienst aangesloten worden. Voor deze opdracht zoeken wij een security expert met aantoonbare ervaring m.b.t. het implementeren van deze oplossing bij andere klanten. Het gaat om hands-on delivery capaciteiten vanuit de kennis van het pakket en de integratie aspecten die dit meebrengt. Eisen Deze opdracht is niet geschikt voor ZZP i.v.m. de wet DBA -Volledige kennis van het IBM oakket "Verify Access" en de integratie binnen een complexe omgeving. -specifiek gericht op "Verify Access" van IBM en de integratie binnen een complexe omgeving -IBM Certified Deployment Professional - Security Access Manager V9.0 - Minimaal HBO -Ervaring met integratie Identity & Access Management -Operating systems en databases hardware en virtual machines -Ervaring met koppelen achterliggende systemen gebaseerd op Java (WebSphere) en .NET. Ervaring met diverse SSO flows (SAML en WSFED) competenties - Samenwerken -Resultaat gericht -Plannen & organiseren -Algemene consultancy skills Het betreft 2fte

Bekijk de hele omschrijving en ontdek wat deze opdracht echt inhoudt.

Wanneer je ingelogd bent zie je hier de volledige tekst van de opdracht. Nu hebben we deze tekst hier geplaatst om het design er mooi uit te laten zien. En eigenlijk zou deze tekst ook helemaal niet zichtbaar moeten zijn als je niet aan de html of css had gezeten ;)

Nova (Funle AI)
Met de Funle AI CV Assistent weet je binnen een paar seconden of jouw CV bij deze opdracht past en geven we je tips over onderdelen die verbeterd kunnen worden.

Wanneer je ingelogd bent zie je hier de volledige tekst van de opdracht. Nu hebben we deze tekst hier geplaatst om het design er mooi uit te laten zien. En eigenlijk zou deze tekst ook helemaal niet zichtbaar moeten zijn als je niet aan de html of css had gezeten ;)


Aanbieders
Bekijk gratis 1 van de 4 aanbieders van deze opdracht.
  • Aanbieder 0
    Direct
    Meer info
  • Aanbieder 1
    Direct
    Meer info
  • Aanbieder 2
    Direct
    Meer info
  • Aanbieder 3
    Direct
    Meer info

Meld je gratis aan

Meld je aan en krijg toegang tot de grootste verzameling freelance IT-opdrachten in Nederland. Met Funle zit je geen dag zonder opdracht!