Learning en Development Ontwikkelaar
Nederlandse SpoorwegenUtrecht

Voor de Nederlandse Spoorwegen zijn wij op zoek naar een Learning en Development ontwikkelaar. Verantwoordelijkheden Voor de opleidingen en leerinterventies voor machinisten, zijn wij op zoek naar een Learning & Development-ontwikkelaar voor ongeveer 6 maanden. In deze rol zet jij je daadkracht en expertise op het gebied van (digitaal) leren in.  Jouw hart gaat sneller kloppen als het gaat om het ontwikkelen en realiseren van leeroplossingen, in allerlei vormen en maten. Je wordt blij als je lekker veel kunt leveren Je helpt daarmee (innovatieve) leeroplossingen te (laten) ontwikkelen die bijdragen aan de ontwikkeling van onze collega’s en performanceverbetering in het werk   Je werkt vanuit een agile scrum-werkwijze samen in een van onze teams Je hebt een ‘hands-on-mentaliteit’ en zoekt in de gegeven situatie naar de best haalbare, realistische oplossing De afdeling De afdeling Leren & Presteren is onderdeel van HR en ontwikkelt vakmanschap en leervermogen voor alle onderdelen van NS. Als professional maak je onderdeel uit van een team van 8 professionals dat werkt aan uitdagende vraagstukken waarin leren en vakmanschap een voorname rol spelen. We werken Agile en zijn gericht op continu verbeteren. Tijdens deze opdracht ben je voornamelijk op locatie in Amersfoort te vinden. De organisatie Dagelijks brengt NS ruim 1 miljoen mensen naar hun werk, koopavond, oma, museum, strand of school. Mensen die veilig en op tijd op hun plaats van bestemming willen aankomen, maar onderweg ook willen eten, winkelen of werken. Die reisinformatie nodig hebben, of een OV-fiets.Ruim 30.000 medewerkers spelen allemaal een grote rol om dit mogelijk te maken, als onderdeel van de totale keten. NS bestaat dan ook uit meerdere bedrijven onder 1 dak. Bedrijven die zeer intensief met elkaar samenwerken, maar tegelijkertijd vrij zelfstandig opereren. Maar altijd met hetzelfde doel: Nederland duurzaam bereikbaar. Voor iedereen. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist voor deze functie. Functie eisen Je beschikt over een afgeronde opleidingskundige opleiding (HBO/WO) of vergelijkbaar Je beschikt over minimaal 1 jaar relevante en hands-on werkervaring met ontwikkelen van leeroplossingen in een Learning & Development rol Je beschikt over kennis van en ervaring met Agile en scrum Je hebt gewerkt binnen een complexe organisatie (minimaal 3000 plus werkplekken) Je bent bereid om te ontwikkelen wat door anderen in het ontwerpproces is bedacht en hebt daar ook echt plezier in Functie wensen Geen

Bekijk de hele omschrijving en ontdek wat deze opdracht echt inhoudt.

Wanneer je ingelogd bent zie je hier de volledige tekst van de opdracht. Nu hebben we deze tekst hier geplaatst om het design er mooi uit te laten zien. En eigenlijk zou deze tekst ook helemaal niet zichtbaar moeten zijn als je niet aan de html of css had gezeten ;)

Nova (Funle AI)
Met de Funle AI CV Assistent weet je binnen een paar seconden of jouw CV bij deze opdracht past en geven we je tips over onderdelen die verbeterd kunnen worden.

Wanneer je ingelogd bent zie je hier de volledige tekst van de opdracht. Nu hebben we deze tekst hier geplaatst om het design er mooi uit te laten zien. En eigenlijk zou deze tekst ook helemaal niet zichtbaar moeten zijn als je niet aan de html of css had gezeten ;)


Aanbieders
Login om de aanbieder te kunnen bekijken!
  • Aanbieder 0
    Direct
    Meer info

Meld je gratis aan

Meld je aan en krijg toegang tot de grootste verzameling freelance IT-opdrachten in Nederland. Met Funle zit je geen dag zonder opdracht!