Field Service Engineer
Ministerie van DefensieHuis ter Heide

Uitvoeren van installatiewerkzaamheden, inclusief lichte tilwerkzaamheden. Onderhouden en beheren van het NAFIN (Netherlands Armed Forces Integrated Network). Flexibel bijspringen en collega’s ondersteunen wanneer nodig. Werken met de nieuwste technieken op het gebied van Network Engineering. Bijdragen aan lifecycle projecten en oplossen van incidenten. Context en Doelstelling Defensie stelt hoge eisen aan ICT-producten en -diensten, die 24/7 beschikbaar moeten zijn. De afdeling Connectiviteit levert essentiële informatie- en communicatietechnologie voor Defensiemedewerkers. Functie geschikt voor starters in de ICT, met begeleiding en trainingen op het gebied van IP technologie. Werken op verschillende locaties binnen Nederland, met standplaats Camp New Amsterdam te Huis ter Heide. Ondersteuning van het project LOL en het oplossen van incidenten en lifecycle projecten. Functie-eisen MBO werk- en denkniveau. Dit zal worden getoetst vanuit het CV en een mogelijk toelichtend gesprek; Je bent in het bezit van een Nederlands identiteitsbewijs; Aantoonbaar affiniteit met ICT op het gebied van Netwerken (Routers en switches); Aantoonbaar kennis en ervaring met zelfstandig werken in de buitendienst; Je bent in het bezit van of heeft de bereidheid tot het behalen van VCA, NEN3140 en ESD certificaten. Wensen: Een afgeronde CCNA opleiding; Meerjarige ervaring in de buitendienst op het gebied van Netwerken. – Inzetten bij Defensie zijn doorgaans voor langere tijd (1 tot maximaal 4 jaar). Voor deze functie moet een B- screening worden doorlopen met een gemiddelde duur van 6-8 weken. – Bij de aanbieding van een kandidaat is het invullen van het aanbiedingsformulier verplicht. Hierbij wordt ook gevraagd om de eisen en de wensen toe te lichten + een verwijzing naar het cv te vermelden.

Bekijk de hele omschrijving en ontdek wat deze opdracht echt inhoudt.

Wanneer je ingelogd bent zie je hier de volledige tekst van de opdracht. Nu hebben we deze tekst hier geplaatst om het design er mooi uit te laten zien. En eigenlijk zou deze tekst ook helemaal niet zichtbaar moeten zijn als je niet aan de html of css had gezeten ;)

Nova (Funle AI)
Met de Funle AI CV Assistent weet je binnen een paar seconden of jouw CV bij deze opdracht past en geven we je tips over onderdelen die verbeterd kunnen worden.

Wanneer je ingelogd bent zie je hier de volledige tekst van de opdracht. Nu hebben we deze tekst hier geplaatst om het design er mooi uit te laten zien. En eigenlijk zou deze tekst ook helemaal niet zichtbaar moeten zijn als je niet aan de html of css had gezeten ;)


Aanbieders
Login om de aanbieder te kunnen bekijken!
  • Aanbieder 0
    Direct
    Meer info

Meld je gratis aan

Meld je aan en krijg toegang tot de grootste verzameling freelance IT-opdrachten in Nederland. Met Funle zit je geen dag zonder opdracht!