Coördinator Technisch Beheer
Ministerie van DefensieMaasland

Het geven van functionele richtlijnen en het stellen van prioriteiten aan beheerders Het analyseren van de relaties tussen bouwstenen Het coördineren en afstemmen tussen diverse disciplines Het ondersteunen van life cycle management Het ondersteunen van interne en externe audits Context en Doelstelling: De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de Sectie Beveiliging. De Sectie Beveiliging waarborgt de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens van defensie en ketenpartners. Het team draagt bij aan de reactiesnelheid en slagkracht van Defensie en haar ketenpartners. Je werkt binnen een professioneel team van securityspecialisten, mede verantwoordelijk voor de continuïteit van de dienstverlening. Belangrijke bijdrage aan het behouden van de PKI-o certificering. Functie-eisen Het gebruik maken van specifieke kennis om relevante ICT-technologie en -specificaties te definiëren die kunnen worden ingezet bij de bouw van meerdere IT-projecten, toepassingen of infrastructuurverbeteringen; Eeen ITIL-certificaat; 5 jaar aantoonbare werkervaring als coördinator aansturing Technisch Beheerders en/of Ontwerpers. 3 jaar aantoonbare werkervaring met het ondersteunen van lifecycle management. Wensen: Een afgeronde HBO opleiding richting ICT; Aantoonbare werkervaring met procesgericht analyseren ten behoeve van in- en externe audits; Ervaring met Agile werken en Projectmatig werken; Ervaring met Card Managementsystemen (Smartcard technologie); Aantoonbare ervaring op Public Key Infrastructure-Overheid (PKI-O) gebied en werken in een secure omgeving. – Inzetten bij Defensie zijn doorgaans voor langere tijd (1 tot maximaal 4 jaar). Voor deze functie moet een B- screening worden doorlopen met een gemiddelde duur van 6-8 weken. – Bij de aanbieding van een kandidaat is het invullen van het aanbiedingsformulier verplicht. Hierbij wordt ook gevraagd om de eisen en de wensen toe te lichten + een verwijzing naar het cv te vermelden.

Bekijk de hele omschrijving en ontdek wat deze opdracht echt inhoudt.

Wanneer je ingelogd bent zie je hier de volledige tekst van de opdracht. Nu hebben we deze tekst hier geplaatst om het design er mooi uit te laten zien. En eigenlijk zou deze tekst ook helemaal niet zichtbaar moeten zijn als je niet aan de html of css had gezeten ;)

Nova (Funle AI)
Met de Funle AI CV Assistent weet je binnen een paar seconden of jouw CV bij deze opdracht past en geven we je tips over onderdelen die verbeterd kunnen worden.

Wanneer je ingelogd bent zie je hier de volledige tekst van de opdracht. Nu hebben we deze tekst hier geplaatst om het design er mooi uit te laten zien. En eigenlijk zou deze tekst ook helemaal niet zichtbaar moeten zijn als je niet aan de html of css had gezeten ;)


Aanbieders
Login om de aanbieder te kunnen bekijken!
  • Aanbieder 0
    Direct
    Meer info

Meld je gratis aan

Meld je aan en krijg toegang tot de grootste verzameling freelance IT-opdrachten in Nederland. Met Funle zit je geen dag zonder opdracht!