Architectuur Modelleur
Utrecht

Specificeren en implementeren van complexe IT-oplossingen. Ontwikkelen en integreren van componenten. Leiden en uitvoeren van systeemintegratie. Integreren van beveiliging door ontwerp. Analyseren van technische en zakelijke vereisten. Ontwikkelen en onderhouden van een uitgebreid overzicht van bruikbaarheidseisen. Modelleren en visualiseren van het ICT-landschap in Aris en ArchiMate. Ondersteunen van de inrichting van business-, informatie-, applicatie- en IT-architecturen. Documenteren en beheren van architectuurmodellen en artefacten. Identificeren en oplossen van knelpunten in de architectuur. Adviseren over best practices en standaarden voor architectuurmodellering. Samenwerken met stakeholders om architectuuroplossingen te valideren en af te stemmen. Context en Doelstelling Modelleren en visualiseren van het ICT-landschap in Aris en ArchiMate ter ondersteuning van diverse domeinarchitecturen. Ondersteunen van de inrichting van business-, informatie-, applicatie- en IT-architecturen. Bijdragen aan de integratie van beveiligingsaspecten in het ontwerp. Waarborgen dat IT-oplossingen voldoen aan technische en zakelijke vereisten. Ondersteunen van de afdeling Architectuur bij het JIVC in hun verantwoordelijkheid voor de architecturen binnen Defensie. Functie-eisen 2 jaar aantoonbare werkervaring met business-, informatie- applicatie en/of IT-architectuur; In het bezit van een TOGAF en/of ArchiMate certificaat, en/of minimaal 2 jaar werkervaring met TOGAF en/of ArchiMate; Een afgeronde HBO opleiding. Wensen Werkervaring bij Defensie en/of andere grote (rijks)organisaties; Werkervaring met structureren en organiseren van het voortbrengingsproces van een business en IT architectuur; Een afgeronde WO-opleiding. – Inzetten bij Defensie zijn doorgaans voor langere tijd (1 tot maximaal 4 jaar). Voor deze functie moet een B- screening worden doorlopen met een gemiddelde duur van 6-8 weken. – Bij de aanbieding van een kandidaat is het invullen van het aanbiedingsformulier verplicht. Hierbij wordt ook gevraagd om de eisen en de wensen toe te lichten + een verwijzing naar het cv te vermelden.

Bekijk de hele omschrijving en ontdek wat deze opdracht echt inhoudt.

Wanneer je ingelogd bent zie je hier de volledige tekst van de opdracht. Nu hebben we deze tekst hier geplaatst om het design er mooi uit te laten zien. En eigenlijk zou deze tekst ook helemaal niet zichtbaar moeten zijn als je niet aan de html of css had gezeten ;)

Nova (Funle AI)
Met de Funle AI CV Assistent weet je binnen een paar seconden of jouw CV bij deze opdracht past en geven we je tips over onderdelen die verbeterd kunnen worden.

Wanneer je ingelogd bent zie je hier de volledige tekst van de opdracht. Nu hebben we deze tekst hier geplaatst om het design er mooi uit te laten zien. En eigenlijk zou deze tekst ook helemaal niet zichtbaar moeten zijn als je niet aan de html of css had gezeten ;)


Aanbieders
Login om de aanbieder te kunnen bekijken!
  • Aanbieder 0
    Direct
    Meer info

Meld je gratis aan

Meld je aan en krijg toegang tot de grootste verzameling freelance IT-opdrachten in Nederland. Met Funle zit je geen dag zonder opdracht!